Home

Tjenester

Du kan få den hjelpen du trenger til dine ønsker for trykk

Velkommen

Trykk og grafisk

Transformer prosjektet ditt til et ferdig produkt. Vi kan trykke og designe omtrent alt fra skilt og bannere til brosjyrer, salgsfremmende produkter, messeprodukter med mer. Vi hjelper deg med det du trenger. Enten selv eller gjennom våre partnere.

Om ossKontakt oss

Kopieringer

Vi hjelper deg med all type trykk. Uansett om du trenger 100 eller 5000, så kan vi levere det på alt fra 1 dag ti 10 dager. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Mangler du design? Ikke noe problem hos oss.

Vi tilbyr dere enkelt design med ferdige bakgrunner til lave priser. Eller du kan få full støtte av en grafisk designer hos en av våre partnere. De kan hjelpe med alt fra logo til utforming.

Mer informasjon
Tjenester

Hva sier våre kunder?

Fantastiskt enkelt, rimelig – mer en forventet! Anja fikk logoen sin på den gamle dodgen og det blei kjempestilig.

Kai Johansen

Fantastik bra kundeservice, rimelige priser og god kvalitet. Dette er noen som gjør det lille ekstra for kunden, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med dem.

Andliena, LaLuna Kaffebar, Lillestrøm

Ryddig og raskt firma. Får det du bestiller. God kvalitet og veldig hyggelig betjening. ☺️👍

Timmy, Sir James Pub, Sandvika

FAQ

Spørsmål mange ofte spør om

Vi tilbyr en lang rekke produkter for trykking. Fra visittkort til bannere på 20 meter. Vi sørger for at du får det du trenger.

I denne moderne trykkprosessen påføres fargen direkte på tekstilproduktet ved hjelp av digitale trykkhoder. På fargede tekstilprodukter foretas det først et hvitt undertrykk før det egentlige motivet påføres i en ny omgang. Dermed oppnås trykkbilder i toppkvalitet og kraftige farger selv på mørke tekstilprodukter.

Min. 300dpi som PNG, TIFF, JPEG eller PDF i RGB-fargeområde med 8-bit fargedybde. Ikke bruk dekor- eller spesialfarger, og reduser alltid filen din til ett nivå. Påse at trykkfilen din støtter transparens dersom dette er ønsket. Størrelsen på bildet må tilsvare målene på samlet trykkområde helt nøyaktig.

For produksjons grunner, tekstil målinger kan variere om + / - 5%.

Om du har ferdig design, eller har ideen klar, kontakter du oss. Du kan sende oss enten på mail eller via nedlasting. Du kan også komme innom oss med en USB om ønskelig. Deretter klargjør vi filen for trykk.

Det får du. Vi vil alltid gi deg pris og vi MÅ ha en aksept på pris før vi begynner. Alle priser som gis er eks mva og frakt. I Oslo/Bærum tilkommer det ikke frakt. Du kan også hente på Bekkestua.

Vi kan hjelpe deg med design. Vår eksepertise ligger i trykking, men enkle endringer kan vi ordne. Vi har en partner som er utdannet grafiker som kan bistå om dere vil ha et unikt produkt.

Det kan vi. Merk at det da ikke alltid blir et godt resultat. Men vi vil kunne fjerne små merker osv før trykk.

Se alle tjenester